Lancering af ny Soundfield højtaler

13 sep, 2022
Lancering af ny Soundfield højtaler

Nu bliver Soundfield endnu bedre

Vi er stolte af at kunne præsentere nyeste banebrydende produkt i Soundfield porteføljen: Digimaster /V2 højtaleren!

Den nye Digimaster /V2 højtaler fra Phonak tager alle de bedste features fra den tidligere højtaler, og tilføjer nye, spændende features. Indpakningen er ens som den tidligere højtaler, men teknikken er blevet forbedret. Der er bla. blevet arbejdet på at skabe bedre, og mere fyldig lyd ved afspilning af multimedia. Der er også tilføjet Bluetooth til højtaleren, så nu har det ikke været nemmere at tilkoble en mobiltelefon, tablet, computer eller smartboard til højtaleren.
Alle de tidligere features er selvfølgelig beholdt, så man har stadig mulighed for audio ind- og udgang i højtaleren.

Nu hvor højtaleren er ny, skal man så have nye mikrofoner også?

Nej, det behøver man ikke. Alle mikrofoner og andet Soundfield udstyr virker sammen med den nye højtaler. Hvis man anvender et Roger Focus II, vil denne også fungere sammen med den nye højtaler.

Se hele produktporteføljen af Soundfield produkter fra Phonak her: Soundfield produkter

Digimaster 5000 og 7000

Roger DigiMaster 5000 er den perfekte højtaler til de fleste undervisningslokaler.
De 12 individuelle kvalitetshøjtalere sikrer, at lyden bliver spredt rundt i hele lokalet, så alle kan høre underviseren.

Et Soundfield system kan også bruges i større lokaler, f.eks. i skolens aula, auditorium, gymnastiksal eller andet. Her kommer Digimaster 7000 /V2 ind i billedet. Med sine 15 individuelle højtalerenheder, kan denne højtaler dække et større område. Hvis én højtaler ikke er nok, så er det muligt at koble to stk Digimaster 7000 /V2 sammen.

Savner du flere detaljer omkring Soundfield og de nye funktioner i Digimaster /V2? Se webinaret herunder og bliv klogere.

Lyst til at prøve selv?

Udfyld formularen her, og du kan få tilsendt et Soundfield system på gratis prøve i 30 dage. Ønsker du at høre mere om produktet inden da, så kontakt os gerne direkte. Se vores kontaktoplysninger her: Kontakt

  Jeg ønsker at blive kontaktet omkring afprøvning af et Soundfield system *
  Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

  Evidens for Soundfield?

  Der er meget evidens for vigtigheden af god akustik i et klasserum og der er mange faktorer som spiller ind i denne beregning. Soundfield kan være en vigtig brik i klasseværelset, for at dæmpe støj og derved gøre det mere behageligt for både lærere og elever.

  For eleverne kan et Soundfield system hjælpe med at øge inklusionen, øge evnen til at fokusere på lærerens ord og derved det der bliver undervist i og skabe et behageligt lydmiljø at være i.

  For lærerne kan et Soundfield system hjælpe med til at skåne stemmen, da læreren ikke behøver at hæve stemmen for at talen kommer ud i rummet, og et behageligt lydmiljø har mange positive følgevirkninger for lærere, såvel som for elever.

  Der kan læses mere om evidensen bag Soundfield her: Evidens for Soundfield