Spring til indhold

Det er nemt at sænke støjen

Sænk støjen på mindre end 5 min.

Et Soundfield system fra Phonak er heldigvis nemt at komme igang med, og det kræver ingen teknisk ekspertise at opnå success med systemet. Vi har produceret en lille film, som illustrerer hvor nemt og hvor hurtigt et Soundfield system kan sættes op. Vi tager udgangspunkt i “grundsystemet” med en Soundfield højtaler og en lærermikrofon. Hvis man har brug for at tilkoble elevmikrofoner eller flere lærermikrofoner, så skal disse bare tilkobles højtaleren, og de er klar til brug. Læs mere om hele porteføljen af Soundfield produkter her: Soundfield produkter

Vi tager tid på opsætningen, for at illustrere hvor hurtigt det kan gå. Det skal nævnes at det ikke er første gang vi opsætter et Soundfield system. Dog vil det for en uprøvet, ofte ikke tage mere end 5 min. fra udpakning til afprøvning af mikrofon.

Lyst til at prøve selv?

Udfyld formularen her, og du kan få tilsendt et Soundfield system på gratis prøve i 30 dage. Så kan du se om du kan installere systemet hurtige end os i videoen 😉

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Evidens for Soundfield?

Der er meget evidens for vigtigheden af god akustik i et klasserum og der er mange faktorer som spiller ind i denne beregning. Soundfield kan være en vigtig brik i klasseværelset, for at dæmpe støj og derved gøre det mere behageligt for både lærere og elever.

For eleverne kan et Soundfield system hjælpe med at øge inklusionen, øge evnen til at fokusere på lærerens ord og derved det der bliver undervist i og skabe et behageligt lydmiljø at være i.

For lærerne kan et Soundfield system hjælpe med til at skåne stemmen, da læreren ikke behøver at hæve stemmen for at talen kommer ud i rummet, og et behageligt lydmiljø har mange positive følgevirkninger for lærere, såvel som for elever.

Der kan læses mere om evidensen bag Soundfield her: Evidens for Soundfield

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.