Spring til indhold

Soundfield højtaleren

Digimaster 5000/7000 /V2

Hjørnestenen i Soundfieldsystemet er højtaleren Digimaster.

Digimaster højtaleren er en slank og elegant Soundfield højtaler.

Den tilbydes i to versioner; Digimaster 5000 til lokaler op til 100 m2 og Digimaster 7000 som dækker lokaler op til 300 m2. Ved større lokaler, kan flere højtalere forbindes.

Inden i det slanke ydre, gemmer der sig hhv. 10 og 12 højtalerenheder, som er monteret i vinkler. På denne måde sendes lyden ud i lokalets hjørner, og alle i rummet kan lytte til lærerens tale.

Højtaleren har dyb og fyldig lyd så afspilning af musik og film, lyder som det skal. Digimaster højtaleren har ligeledes indbygget Bluetooth for nem tilkobling af smartphone, tablet, smartboard eller computer.

Højtaleren kan monteres på en fod (vist på billedet), vægmonteres, monteres på sammenklappelig trefod eller på bordstativ.

Er det svært at komme igang med? Det korte svar er: Nej.
Det lange svar er, at så snart højtaleren er monteret og Lærermikrofonen er blevet ladet op, så skal de to enheder kobles sammen. Dette gøres med et enkelt tryk på en knap, og så er du igang. Ingen yderligere installation er nødvendig

Vi har lavet en række videoguides som viser i detaljer hvordan du kommer igang med et Soundfield system. Videoerne kan ses på: Soundfield Videoguides


Andre produkter

Roger Touchscreen mic

Har du lyst til at prøve Soundfield?

Udfyld formularen herunder, og du vil blive kontaktet af en fra vores salgsteam. I vil sammen finde ud af dit specifikke behov, og du vil dernæst få tilsendt en eller flere Soundfield systemer på prøve i 30 dage. Kvit og frit.

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.