Soundfield produkterne

Bliv klogere på porteføljen af Soundfield produkter.

Soundfield højtaleren – Digimaster

Roger SoundField højtaleren Digimaster sender lyden digitalt og skifter automatisk frekvens for at undgå potentiel interferens med eksisterende WiFi- eller Bluetooth-netværk. Systemet måler konstant lokalets støjniveau og optimerer automatisk forstærkningen, således at talen forbliver høj og tydelig. Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis!

Lærermikrofonen – Roger SF Touchscreen

Roger SF Touchscreen Mic har et enkelt og intuitivt interface til brug i klasseværelset og lader både læreren og eleverne vide, om mikrofonen er tændt. Roger SF Touchscreen er sammen med Digimaster højtaleren, hjørnestenen i et soundfield system.

Elevmikrofon – Roger Pass-around

Roger Pass-around er en intuitiv elevmikrofon, som eleverne hurtigt bliver bekendte med. Den er designet til brug under diskussioner i klasselokalet, så ikke kun lærerne, men også alle eleverne kan høres tydeligt. Med sit tiltalende design har den en optimal størrelse til børn og teenagere.

Oplader – Roger Charging Rack

Roger Charging Rack er en lille og let tilbehørsdel. Den gør det muligt at oplade op til 4 enheder samtidig og giver et fast ladested til opbevaring af flere enheder uden brug af ekstra ledninger eller stik. Charging Rack kan anvendes til både Lærermikrofonen, Multimedia Hub og elevmikrofonerne.

Roger Focus II

En diskret modtager, som placeres bag øret og skærer igennem distraherende baggrundsstøj, så talerens ord sendes direkte ind i barnets ører. Disse enheder sikrer, at børn med ensidig hørenedsættelse og børn med normal hørelse med APD (Auditory Processing Disorder) eller ASD (Autism Spectrum Disorder) bedre kan forstå tale i støj.

Stream multimedia – Roger Multimedia Hub

Denne alsidige sender, som let kobles til en lydkilde som f.eks. kobles til interaktive tavler, er udstyret med lydblandingsfunktion, som sikrer, at lærerens stemme kan høres samtidig med et lydsignal. Man kan ligeledes nemt streame lyd fra computer, smartphone eller anden multimedie enhed.