Om teamet bag Soundfield

Vi er et dedikeret team med mange års erfaring indenfor produkter til skoleområdet. Vi servicerer hele landet og vi sidder klar til at rådgive om samt demonstrere Soundfield. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for Soundfield produkterne. 

Søren Andersen

Søren Andersen

Salgschef, Danmark

Christina Rosenkilde

Christina Rosenkilde

Salgchef, Øst

Kent Andersen

Kent Andersen

Salgschef, Vest

Peter Skov

Peter Skov

Marketing koordinator

  • RMange års erfaring med hørelse og lyd
  • RDedikeret team af dygtige kollegaer
  • RIndgående kendskab til hørelse og akustik

Vores historie

Vi påstår at hørelse er meget mere end evnen til at høre. Det at høre godt er tæt forbundet med højere fysisk, kognitiv og social / følelsesmæssig velvære. Med god hørelse, bliver du rustet til at omfavne det liv, du ønsker. Den gode hørelse hjælper dig med at have det godt og leve godt, og det er sådan, vi måler trivsel. Dette gælder både for folk med og uden en hørenedsættelse.

Sådan har vi arbejdet i 75 år, og vil fortsætte med at gøre det.

Vi er drevet af at alle skal høre godt

Millioner af mennesker lever deres liv afskåret fra dem, de holder af, og de ting, de engang holdt af at gøre. Det gør de, fordi de ikke kan høre ordentligt. Men sådan behøver det ikke at være. Vi nægter at acceptere det. Og vi ved, at vi kan gøre en forskel. Vi ved, hvor livsforandrende det kan være at få genoprettet hørelsen.

Men vi er fra naturens hånd utålmodige og vanskelige at gøre tilfredse. Fordi vi mener, at vi både kan gøre mere og gøre det bedre for alle, der har hørenedsættelse.

Sammen med vores samarbejdspartnere, som er hørespecialister fra hele verden, brænder vi for at bekæmpe de fordomme, der er forbundet med hørenedsættelse, og fjerne de barrierer, som hørehæmmede oplever. Vi ønsker at finde nye og innovative måder til at hjælpe alle til igen at kunne høre livets skønne lyde.

En del af Phonak

Phonak er en global leverandør af høreløsninger. Phonak er repræsenteret i over 100 lande via vores store netværk af internationale afdelinger og distributører.

Vi flytter hele tiden teknologiens grænser for at kunne tilbyde hjælp til selv de vanskeligste høresituationer.

Vi påstår at hørelse er meget mere end evnen til at høre. Det at høre godt er tæt forbundet med højere fysisk, kognitiv og social / følelsesmæssig velvære. Med god hørelse, bliver du rustet til at omfavne det liv, du ønsker. Den gode hørelse hjælper dig med at have det godt og leve godt, og det er sådan, vi måler trivsel.

Soundfield er Phonaks produkt designet og udviklet til at løse dagligdagens udfordringer i klasselokalet.

Brugerne siger

 

Annie Lind og Roger Soundfield i skolen
Soundfield på Rønnow skole