Spring til indhold

Vores historie

Vi påstår at hørelse er meget mere end evnen til at høre. Det at høre godt er tæt forbundet med højere fysisk, kognitiv og social / følelsesmæssig velvære. Med god hørelse, bliver du rustet til at omfavne det liv, du ønsker. Den gode hørelse hjælper dig med at have det godt og leve godt, og det er sådan, vi måler trivsel. Dette gælder både for folk med og uden en hørenedsættelse.
Sådan har vi arbejdet i 75 år, og vil fortsætte med at gøre det.

Vi er drevet af at alle skal høre godt

Millioner af mennesker lever deres liv afskåret fra dem, de holder af, og de ting, de engang holdt af at gøre. Det gør de, fordi de ikke kan høre ordentligt. Men sådan behøver det ikke at være. Vi nægter at acceptere det. Og vi ved, at vi kan gøre en forskel. Vi ved, hvor livsforandrende det kan være at få genoprettet hørelsen.

Men vi er fra naturens hånd utålmodige og vanskelige at gøre tilfredse. Fordi vi mener, at vi både kan gøre mere og gøre det bedre for alle, der har hørenedsættelse.

Sammen med vores samarbejdspartnere, som er hørespecialister fra hele verden, brænder vi for at bekæmpe de fordomme, der er forbundet med hørenedsættelse, og fjerne de barrierer, som hørehæmmede oplever. Vi ønsker at finde nye og innovative måder til at hjælpe alle til igen at kunne høre livets skønne lyde.

Mange års erfaring

Et dedikeret team af dygtige medarbejdere

Indgående kendskab til hørelse og akustik

Søren Andersen

Salgschef, Danmark

Christina Rosenkilde

Salgchef, Øst

Kent Andersen

Salgschef, Vest

Peter Skov

Marketing koordinator

Ønsker du at blive kontaktet omkring Soundfield?

Vi tilbyder Soundfield systemer på prøve i 30 dage, kvit og frit. Så kan du opleve forskellen for både lærere og elever.

Udfyld formularen her, og du vil snarest blive kontaktet af en fra vores salgsteam. Sammen vil i finde ud af netop dit behov, og herefter vil vi sende en eller flere Soundfield systemer afsted, som i kan afprøve.

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.