Spring til indhold

Lærermikrofonen

Roger Touchscreen SF Mic

Sammen med Digimaster 5000/7000 højtaleren er Roger Touchscreen SF Mic mikrofonen det eneste der skal bruges, for at komme igang med et Soundfield system.

Lærermikrofonen Roger Touchscreen SF Mic er udstyret med en enkel og brugervenlig brugerflade
til brug i klasselokaler.


Den har en automatisk mikrofonfunktion, som praktisk skifter fra en individuel taler til tale
i en lille gruppe, alt efter hvordan mikrofonen placeres.


Soundfield Elevmikrofon
Soundfield højtaleren DigiMaster

Vil du afprøve et soundfield system?

Vi tilbyder Soundfield systemer på prøve i 30 dage, kvit og frit. Så kan du opleve forskellen for både lærere og elever.

Udfyld formularen her, og du vil snarest blive kontaktet af en fra vores salgsteam. Sammen vil i finde ud af netop dit behov, og herefter vil vi sende en eller flere Soundfield systemer afsted, som i kan afprøve.

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.