Spring til indhold

Elevmikrofonen

Roger Pass-around

En simpel og intuitiv elevmikrofon, som elever i alle aldre kan bruge.

Soundfield højtaleren og lærermikrofonen er ofte hvor man starter med Soundfield. Det næste skridt er for mange, en elevmikrofon.

Elevmikronen Roger Pass-around tillader pludselig en ny dimension til undervisningen. Nu er det ikke blot underviserens stemme, som bliver sendt ud i rummet, men også elevernes.


Andre produkter

Vil du prøve Soundfield?

Vi tilbyder Soundfield systemer på prøve i 30 dage, kvit og frit. Så kan du opleve forskellen for både lærere og elever.

Udfyld formularen her, og du vil snarest blive kontaktet af en fra vores salgsteam. Sammen vil i finde ud af netop dit behov, og herefter vil vi sende en eller flere Soundfield systemer afsted, som i kan afprøve.

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.