Spring til indhold

Roger Focus II

Roger Focus II er den nyeste modtager fra Phonak

Phonak Logo

Alle børn kan have svært ved at lytte og fokusere, men for børn med ensidigt eller funktionelt høretab kan det være en reel udfordring at fokusere, lære og deltage i et klassemiljø. Roger Focus II kan give:

  • Bedre taleforståelse
  • Reduceret lytteindsats
  • Reduceret angst

Fokus på sikkerhed

Roger Focus ll er designet til at være let at bruge. Børn har brug for
en løsning, der imødekommer deres individuelle behov, men som ikke nemt kan fejlbetjenes. Derfor har Roger Focus:

  • Mulighed for børnesikret batteriskuffe
  • Personligt tilpasset lydniveau
  • Låsbar volumenkontrol
  • Indikationslys som viser enhedens/batteriets status
  • Vand- og støvresistent (IP68)

Roger Focus II og Soundfield spiller naturligt sammen, og er man i en klasse med et Soundfield system samt en eller flere med Roger Focus II modtager, så får alle stor gavn af systemet. Læreren aflaster sin stemme, børnene med Roger Focus II modtager får lyden direkte ind i ørerne og resten hører lyden som sendes fra højtaleren.

Du kan læse mere om Roger Focus II på Phonak.dk/roger.


Andre produkter

Har du lyst til at prøve et Soundfield system?

Vi tilbyder Soundfield systemer på prøve i 30 dage, kvit og frit. Så kan du opleve forskellen for både lærere og elever.

Udfyld formularen her, og du vil snarest blive kontaktet af en fra vores salgsteam. Sammen vil i finde ud af netop dit behov, og herefter vil vi sende en eller flere Soundfield systemer afsted, som i kan afprøve.

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.