Phonak Soundfield på Lærfest ’24

27 feb, 2024
Phonak Soundfield på Lærfest ’24

Vi har en spændende invitation til alle undervisningsentusiaster! Phonak, førende inden for lydteknologi, er begejstret for at deltage i Lærfest 2024 i Bella Center d. 13-14. marts. Dette er din unikke chance for at dykke ned i Phonaks banebrydende Soundfield system, som du kan opleve på Stand 322.

Phonak Soundfield – forbedrer taleforståelsen i klasselokalet

Phonak Soundfield er ikke blot et lydsystem; det er en revolution af undervisningen. Ved at skabe et optimalt lydmiljø i klasselokalet sikrer Soundfield, at hver elev hører og forstår undervisningen klart, uanset hvor de sidder. Samtidig skånes lærerens stemme, da denne ikke skal hæves. Soundfield er derfor særligt effektivt ved lærere med lav stemmevolume.
Nu har du chancen for at opleve det live på Lærfest 2024!

Ønsker du allerede nu at høre mere om hvordan Soundfield kan hjælpe dig og din skole? Udfyld formularen nederst på siden, og du vil blive kontaktet af os.

Hvad du kan forvente på Phonaks Stand

 1. Live demonstration: Lyt på og oplev Soundfield systemet gennem live demonstrationer. Se, hvordan det forvandler undervisningsmiljøet og skaber bedre kommunikation mellem lærere og elever, samt skaber bedre trivsel for begge parter.
 2. Ekspert rådgivning: Vores Phonak eksperter vil være tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og give personlig rådgivning om, hvordan Soundfield kan tilpasses din skoles unikke behov.
 3. Testskole muligheder: Vi åbner dørene for skoler, der ønsker at være pionerer inden for lydbaseret undervisning. Ansøg om at blive testskole og oplev fordelene ved Phonak Soundfield som mange andre skoler i Danmark og resten af Norden!

Sådan bliver du testskole

 1. Besøg vores stand på Lærfest 2024, Stand 322.
 2. Få en personlig gennemgang af Soundfield-systemet.
 3. Udfyld en kort ansøgning og du vil derefter bliver kontaktet af en produktspecialist, som vil afdække jeres behov
 4. Efterfølgende vil du blive kontaktet med henblik på at høre om jeres oplevelser med Soundfield produkterne

Vi ser frem til at møde jer på Lærfest 2024 d. 13-14. marts og dele glæden ved Phonak Soundfield!

Vi ses derude!

Phonak Teamet

Ansøg allerede nu

  Jeg ønsker at blive kontaktet omkring afprøvning af et Soundfield system *
  Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.