Spring til indhold

Oplev Soundfield til Lærfest ’22 i Bella Centret

Er du nysgerrig efter at opleve Soundfield med egne ører? Vi deltager i Lærfest ’22 i Bella Centret d.16.-17. marts 2022.

Du finder os på stand 452 begge dage. Du kan læse mere om Lærfest ’22 her.

På messen kan du opleve hvordan vores Soundfield højtaler fungerer, og opleve hvordan højtaleren “skærer” igennem støj fra de omkringliggende messetande. Du kan ligeledes blive klogere på resten af Soundfield produkterne, såsom lærermikrofonen, elevmikrofoner, multimedia hub og mere.

Lærfest '22 logo

Har du spørgsmål forud for messen, eller vil du allerede nu høre mere omkring Soundfield?
Skriv til os direkte her: Info@wireless.dk eller udfyld formularen nedenfor, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt af en fra vores team.

Nysgerrig efter mere information?

Indtast dine oplysninger i formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores specialister. I vil sammen tale om dine behov og ønsker til et Soundfield system, og du får derefter mulighed for at få den valgte løsning på gratis prøve i 30 dage.

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.