Spring til indhold

Multimedia Hub

Streaming af multimedie indhold har aldrig været nemmere.

Roger Multimedia Hub gør det muligt at streame lyd fra computere, smartphones, tablets, Smartboard til Soundfield højtaleren og evt. modtagere (Focus II, Sky Marvel eller andre).


Andre Soundfield produkter

Ønsker du at prøve Soundfield?

Vi tilbyder Soundfield systemer på prøve i 30 dage, kvit og frit. Så kan du opleve forskellen for både lærere og elever.
Udfyld formularen her, og du vil snarest blive kontaktet af en fra vores salgsteam. Sammen vil i finde ud af netop dit behov, og herefter vil vi sende en eller flere Soundfield systemer afsted, som i kan afprøve.

Fornavn og efternavn
Vi ønsker at finde den rette løsning for lige netop jeres institution, og vi kan bedst hjælpe jer ved efter en dialog om jeres behov.
Er du underviser, skoleleder, i bestyrelse eller andet?
Skriv gerne navnet på din virksomhed/institution/skole, da det hjælper os med at forberede vores indledende snak omkring afprøvning.
Med indsendelse af denne formular accepterer jeg at Sonova Denmark A/S opbevarer og anvender indsendte data til fremsendelse af nyhedsmail. Vi videresælger aldrig personlige oplysninger, som du opgiver til os. Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.